Amcar Gjøvik

gacc@gacc.no

Treffliste 2023
 

Hva gjør vi i MAI?

 

Vi anbefaler en tur til Fjordgløtt kafé på Eina på fredager kl 18
Dette er gratisreklame :)

- - - 

OBS! Vi har fått nye klistremerker: 2 størrelser: Selges i kiosken.

- - -

Kiosken er sommerstengt på tirsdag framover.

- - - 

  

25. MAI kl 19

Teknisk sjekk av bilen din hos oss. Ingen avskilting, men gode råd avgis.

 

27. MAI

Vildåsentreffet kl 14 med påfølgende grilling og hyggelig samvær utover kvelden.

 

31. MAI

Besøk fra Amcar Elverum! Vi møter dem ca kl 19:15 ved CC/XY og cruiser videre til klubben. Fint om mange kan møte opp.

 

31. MAI

Frist for påmelding til helgetur til Tierp Arena i Sverige 11-13. august. Påmeldingsliste i klubben!

  

 

Hva gjør vi i JUNI?

 - - - 

OBS! Vi har nye klistremerker: 2 størrelser: Selges i kiosken.

- - -

OBS! Det er sommerstengt på tirsdager.

- - -

2-4. JUNI

YTTERVIKA-TREFFET

 

11. JUNI

Nasjonal motordag, cruising til Norsk vegmuseum. Tidspunkt for avreise kommer.

 

23-25. JUNI

TREVATN-TREFFET, starter fredag og avslutter på søndag. Uhøytidlig treff i sankthanshelga. Se plakat!

- - - 

Noe vi har glemt? Send en epost til adressen du finner øverst på nettsiden. 

- - -   
Trevatn-Treffet Fre-Søn 23-25. juni

Vi i Gjøvik Amcar Club har gleden av å arrangere dette treffet og inviterer deg til langhælg denne sankthanshelga! Det er gode muligheter for overnatting i telt eller i vogn. Noe begrensede strømmuligheter! Det blir en liten cruisingrunde på lørdag kl 14! Chevy Redbird and Cadillac Crew spiller lørdag kveld! Velkommen til treffet med eller uten bil! Vi bestiller fint vær og enda et trivelig treff på Trevatn velpark!

Vel møtt!

Trevatn2023 1 Årsmøtet ble avholdt torsdag 9. mars 2023 kl 18 i klubbens lokaler, med gjennomgang av årsrapport og økonomi for 2022. Odd Are og Torbjørn takkes for innsatsen i styret, og innvalgt i styret for 2023 er Vivian, Ronny og Jan Olaf som ønskes velkommen inn i styret for 2 år. Espen, Hans Morten og Harald tok gjenvalg for 2 nye år. Runar, Øyvind og Gynter sitter i styret 1 år til. Valgkomite for neste årsmøtevalg er Siv og Svein. Styret konstituerer seg selv.Mjøstreffet 28 aug 2022Sjekk førerkortet. Det lille rosa førerkortet som ble utstedt mellom 1. januar 1998 og 18. januar 2013, må fornyes innen 1. januar 2033. Det litt større rosa førerkortet utstedt mellom 1. april 1979 og 31. desember 1997, så var fristen 1. januar 2023. Edel årgang grønn bok som ble utstedt før 1. april 1979, var fristen for fornying 1. januar 2020. Fra 19. januar 2013 ble det innført 15 års gyldighet på førerkort. Utgåtte førerkort kan ikke benyttes. Sjekk mer info på vegvesenets side: Fornye førerkortet. Se også førerkortforskriften.

Mjostreffet29aug2021

 
Vi tar mer og mer i bruk klubbverktøyet "StyreWeb" som AMCAR generøst tilbyr gratis til medlemsklubbene. Medlemsregister og regnskap har blitt ført i Styreweb siden 2019. Vi bruker Styreweb som dokumentarkiv og oppdaterer en kalender med treff og aktiviteter. Vi samler inn våre medlemmers E-post-adresser og mange har allerede fått en invitasjon til å installere og bruke appen "Gnist". Gnist kan brukes på pc, nettbrett og på mobil. På Gnist vil du se en kalender med klubbens aktiviteter, som hele tiden skal være ajour. I tillegg er det et bilarkiv i Gnist over klubbens biler, hvor du kan føre inn dine egne kjøretøy med bilder og informasjon. Kjøretøyregisteret er kun synlig for klubbens medlemmer. Dersom du finner menyvalget "intranet" på Gnist, så vil du også finne artikler fra lokalavisa og Amcar som handler om klubben og klubbens medlemmer. Vi bruker StyreWeb for utsending av sms, hvor listene er enkle å oppdatere og vi har kontroll på at kun betalende medlemmer får sms. Avsender til sms-ene er "AMCARGjovik".
Hilsen Styret.


Ganske mange fant veien til Vildåsentreffet lørdag 29. mai. Korona har gitt ymse begrensinger hist og her gjennom vinter og vår, og nå var begrensningene lokalt såpass lettet at vi inviterte til vårt lokale treff. Ingen trengsel akkurat, men mange nok likevel. Rett og slett ganske hyggelig.

Vildasentreffet 29. mai 2021 

 
Refuel Appen er oppdatert - fyll etanolfritt!
Ny versjon er klar til nedlasting, med årets oppdaterte E0/98 Oktan stasjoner fra siste tilgjengelige informasjon fra Shell, Esso, YX, og Bunker Oil.
Motorsportforskriften er vedtatt endret
Monopolet på motorsport i Norge oppheves endelig når motorsportforskriften nå er vedtatt endret. Dette har vi jobbet for lenge!
Statens Vegvesen foreslår fritak for skjermer på eldre og amatørbygde kjøretøy!
Etter ønske fra AMCAR har Statens Vegvesen nå sendt ut forslag til endring i kjøretøyforskriften som vil fjerne kravet til skjerming av hjul på biler med fabrikasjonsår 1942 eller tidligere.


 
Radio Toten
Klubben ble invitert til et lite besøke hos Radio Toten. Odd Are tok invitasjonen på strak arm og her er han på lufta.
RadioToten 3. mars 2021


Dugnad 20feb2021


Sjekk ut menyvalget "Podcast og radio".
Der finner du en rekke podcast og radioprogrammer fra USA om bil, som du kan høre når du vil, om igjen og om igjen. Trykk på logoen/ikonet til venstre i listen og du blir ført rett til radiospilleren. Vil du følge med på daglige nyheter i bilverdenen, lytt til Autoline. Synes du bilhumor i lett blanding med tekniske utfordringer er gøy, lytt til Car Talk. Musikk til arbe', lytt til Car Tunes Radio. Horsepower Chrome & Rust har intervjuer med bl.a. Mario Andretti. Ron Ananian, the car doctor, kjører rod og hevder at bilmekanikere er ikke dyre, de er uvurderlige. V8-Radio-Podcast med aktuelle temaer og car quiz. Lordens Garasje er norsk. Sjekk ut listen selv, det er mye der ute og ikke alt er på denne listen. Er det noe du synes mangler på listen, send en mail til gacc[at]gacc.no (at=@).
Podcast og radioMedlem nr 1

Andreas Berg-Nielsen er en daglig og året-rundt amcar-kjører.
Les artikkelen i OA. Du trenger ikke OA-abonnement for å lese den.